Catering Sallad Göteborg

A43 Coffee - Café i Göteborg på Avenyn / Catering Sallad Göteborg

SALLADSMENY FÖR CATERING OCH BESTÄLLNINGAR

För beställning av catering tryck här: Beställ Catering

Sallad… Mellanmålsstorlek (mindre) / Måltidsstorlek (större)

Kycklingsallad… 65 kr / 85 kr
Kyckling, romansallad, cocktailtomater, grana padano ost, dressing. (Kan fås med brödkrutonger)

Räksallad med handskalade räkor… 85 kr / 125 kr
Handskalade räkor, bladsallad, gurka, rödlök, ägg, citronklyftor, dressing.

Ädelost (vegetarisk)… 65 kr / 85 kr
Mild & Krämig ädelost, valnötter, romansallad, cocktailtomater, dressing.

Tofusallad (vegansk)… 75 kr / 95 kr
Tofu, pak choi, böngroddar, salladslök, cashewnötter, koriander, dressing.

För beställning av catering tryck här: Beställ Catering

Hos oss på A43 Coffee som ligger på Avenyn 43 i centrala Göteborg kan du bland annat beställa sallad som catering eller för avhämtning.

Vi tar även emot kundanpassade salladsbeställningar enligt era önskemål där bara ni sätter gränserna för innehållet, ni kan välja vilka grundingredienser som ni vill ha eller helt och hållet välja exakt vilka ingredienser som salladen skall innehålla. Om ni vill ha ur våra egna sallader så har vi följande meny och prisexempel, önskar ni helt ekologiska sallader så är det också möjligt, räkna dock med att priset ökar med ca 50-100%…

Vid anpassade sallader eller ekologiska sallader för catering inom Göteborg skickas offert för önskemål, för offert gå till Beställ Catering och fyll i formuläret så återkommer vi oftast inom 24 timmar med en förmånlig offert för er salladscatering.

För catering av sallad inom Göteborg har vi även möjlighet till gratis leverans när man beställer catering för ett visst värde, för mer information om hur mycket man behöver beställa för gratis cateringleverans inom Göteborg vänligen läs på Beställ Catering.

Vi försöker hålla våra sallader så nyttiga och uppfriskande som möjligt och därmed är de flesta av våra egna sallader utan pasta, ris eller potatis. Vi ser även till att välja färska grönsaker för att ge en så smakrik sallad som möjligt. Beställningen behöver inte endast bestå av sallad för gratis cateringleverans, utan kan blandas så länge man uppfyller minsta totala ordervärdet för gratis leverans.

Våra sallader levereras per standard i engångs portionsbehållare så att de är redo att ätas. Önskas salladen i större fat/behållare för ändamål till buffé/självplock av salladen så går det också att ordna, se då till att skriva med det i beställningen för salladen.